Als u een van die jongere heren bent die er nooit in zijn geslaagd om een ​​gereedschapskist op voorraad te hebben, hebben we hieronder een lijst met 5 basishulpmiddelen opgenomen die volgens ons elke gereedschapskist zou moeten hebben.

Voordat u koopt

Klauwhamer

Een goede, solide hamer kan worden gebruikt voor het indraaien van spijkers in hout en voor kleine sloopwerkzaamheden. Mijn oude man zou zijn hamer bijna overal gebruiken, tot ergernis van mijn moeder. Ga voor de klassieke 16 ounce hamer. Hij is zwaar genoeg voor de meeste basisreparatiebehoeften, maar licht genoeg om mee te nemen zonder hinderlijk te zijn. Terwijl je opa waarschijnlijk een hamer met een houten handvat gebruikte, zou je dat niet moeten doen. Houten handvatten breken gemakkelijk. Ga met iets dat een duurzaam synthetisch handvat heeft. Als je een hamer uitkiest, wil je er ook een die een goede balans in je hand heeft en niet zwaar is. Het lijkt veel op het uitkiezen van een golfclub of een honkbalknuppel. Dus ga naar de ijzerhandel en probeer er een paar uit voordat je je keuze maakt.

Platte schroevendraaier

Een platte schroevendraaier heeft een enkel mes dat in de enkele sleuf van een platte schroef past. Platkopschroeven bestaan ​​al een lange tijd, dus het is waarschijnlijk dat uw over-overgrootvader een paar platkopschroevendraaiers in zijn gereedschapskist had. Hoewel de kruiskopschroef in de meeste projecten snel de plaats heeft ingenomen van platkopschroeven, is het nog steeds een goed idee om een ​​paar platkopdrivers in uw gereedschapsarsenaal te hebben. Naast het indraaien van schroeven, kunnen platkoppen ook worden geïmproviseerd voor verschillende toepassingen, zoals licht wrikken, schrappen en stoten. Snelle tip: zorg ervoor dat de elektriciteit is uitgeschakeld VOORDAT u een schroevendraaier in een stopcontact steekt om een ​​kapotte lamp los te wrikken. Geloof me.

Phillips-schroevendraaier

Uitgevonden door Henry F. Phillips in 1936, heeft de kruiskopschroef in de meeste projecten snel de platkopschroef vervangen. Een kruiskopschroevendraaier heeft aan het uiteinde een viersterpunt dat in de ondiepe, kruisvormige verdieping van de overeenkomstige schroef past. Met dit ontwerp kan een gebruiker meer koppel toepassen dan mogelijk is met een platte schroevendraaier. De inkeping dwingt de bladen van de kruiskopschroevendraaier naar buiten te glijden voordat er schadelijke over-torquing kan optreden. Zoals hierboven vermeld, hebben kruiskopschroeven vrijwel de platkopschroeven vervangen, dus zorg ervoor dat u een goede set kruiskopschroevendraaiers in verschillende groottes heeft.

Rolmaat

Of je nu een geweerkast bouwt of meet om te zien of die flatscreen-tv in je hol past, een betrouwbare 25 ‘intrekbare metalen meetlint is een must. Bovendien zijn ze leuk voor je kinderen. Ik herinner me mijn broer en ik nam het meetlint van mijn vader en verlengde de tape helemaal naar buiten, deed hem op slot en zag hem dan intrekken. Het was dubbel leuk als het einde per ongeluk vastliep.

Rolmaat

Mes

Hoewel het misschien niet het meest opwindende gereedschap is, zal je mes nooit stof op de bodem van je gereedschapskist vinden. Elk project biedt altijd veel dingen om te snijden en te schrapen, honderden taken die schreeuwen om het superscherpe mes van het mes.